aanmelden peuterspeelzaalaanmelden bso
Beste ouders,
Kinderopvang DLS heeft een nieuwe oudercommissie en we stellen ons graag aan je voor!
Als oudercommissie denken we positief kritisch mee over verschillende (beleidsmatige) onderwerpen, zijn we sparringspartner voor het management en fungeren we als schakel tussen ouders en bestuur. Dit alles met als doel om bij te dragen aan een veilige, leuke en gezellige kinderopvang. De oudercommissie komt 4x per schooljaar samen:

  • 21 september 2021
  • 30 november 2021
  • 12 april 2022;
  • 21 juni 2022.
  •  
De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:
Sieuwke van Slooten (voorzitter)
Hoi, ik ben Sieuwke van Slooten moeder van Lise (groep 3), Jonas (groep 2) en Emma (groep 1) Thöne. Mijn kinderen zitten op de Deventer Leerschool en zijn 2 dagen per week te vinden op de BSO. Sinds 2 jaar wonen we met veel plezier in Deventer. In het dagelijks leven werk ik bij Rijkswaterstaat in Arnhem. Ik sport graag en ga na de zomer echt weer beginnen met hockey ;).
 
Eline Wilgenhof (secretaris)
Ik ben de moeder van James (2) die sinds april, met veel plezier, naar de peuterspeelzaal gaat. Geboren en getogen in Deventer en ik woon sinds kort weer in het huis waarin ik zelf ben opgegroeid want we hebben het huis van mijn ouders gekocht. Ik werk als maatschappelijk werker in de psychiatrie en vind het daarnaast leuk om met paarden bezig te zijn of lekker naar de sauna te gaan.
 
Petra van den Bosch
Hoi, mijn naam is Petra van den Bosch en samen met Harte heb ik 3 kinderen: Mila (groep 6), Nelson (groep 4) en Lumi (Trapje Op). 
Ik werk als fysiotherapeut in Revalidatiecentrum Klimmendaal in Apeldoorn en loop graag een rondje hard. 
 
Marieke van Laatum
Hallo, ik ben Marieke van Laatum. Samen met mijn man Ward zijn we begonnen aan de verwezenlijking van onze droom: een eigen voetbalelftal. Dat leverde drie zoontjes op - Malte, Estian en Joa. Ik werk zelf met veel plezier in het onderwijs als beleidsadviseur, en met die kennis hoop ik wat bij te kunnen dragen aan het reilen en zeilen van de kinderopvang DLS.


Joeri Ponten
Hallo, mijn naam is Joeri Ponten, vader van Liselot (groep 2), Thijmen (groep 1) en Cato (mag nog even wachten). Mooi om bij te kunnen dragen aan een fijne opvang voor de kinderen. Ik werk als consultant bij Neuf & Associates, speel accordeon en trimhockey.
 
Om na de zomervakantie het nieuwe schooljaar goed in te luiden zullen we starten met een borrel. We willen jullie en alle kinderen dan ook van harte uitnodigen op 3 september 16:00 - 18:30 bij Trapje Op/de BSO. De uitnodiging volgt! 
 
Mocht je vragen of input voor de oudercommissie hebben dan kun je contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De notulen van onze vergaderingen zijn ook via dit e-mailadres op te vragen. 
Voor nu een fijne zomer gewenst!
 
Met vriendelijke groet,
Oudercommissie Kinderopvang DLS.